Gezondheid

Waarom zouden we leidingwater filteren en vitaliseren?

Drinkwater komt niet steeds uit rivieren maar meer en meer uit afvalwater die met toxische vervuiling een blauwdruk zet op het water zelf. Er zitten meer dan 376 gifstoffen in ons water, waarvan we de meeste niet eens opmerken.

We spreken over radon222, lood, pesticiden, gifstoffen, toxische stoffen, chloor, fluor (niet de dure fluor uit de pharma), chloriden, nitraten, alu, grafeen, schadelijke informaties, asbest, microplastics,enz...

Waarom is levend bronwater belangrijk... het ongift de cellen, verhoogt opname en vasthouden van waterstof, zuurstof, mineralen/zouten, voedingstoffen, herstellen van de hexagonale waterstructuur van uw lichaamswater, detoxen... Prof.Luc Montagnier.

Waterzuiveringsstations zijn niet ontworpen om medicijnen te verwijderen. 

Ronny Blust: "Er is een studie over vissen die van geslacht zijn veranderd, omdat ze te veel aan hormonen uit anticonceptie-middelen zijn blootgesteld. Er zijn ook gedragsveranderingen vastgesteld die aan farma-ceutische stoffen gelinkt kunnen worden".

 

"Het is enorm belangrijk water te beschermen tegen de massive vervuilende industrie" aldus Viktor Schauberger.

 

Vitaal water is een gezondheidselixier en zorgt voor tal van voordelen, maar zal ook de smaak verfijnen, de bio beschikbaarheid  en opname verbeteren, water verzachten...

Er is ontdekt dat wanneer watermoleculen georganiseerd zijn zoals ze zijn in levend water , ze een veel grotere capaciteit hebben om energie en voedingstoffen te transporteren en zelfs effectiever te communniceren met de cellen in ons lichaam. Hexagonale structuur zorgt voor energie/voltage tussen de groepen onderling…we zijn dus een energiecentrale! Deze zeshoekige vorm gevormd door het moleculaire patroon van levend water is consistentmet de principes van de "gulden snede".

Heeft het drinken van EWO gerevitaliseerd water invloed op het zuiveringsproces van het fysieke lichaam?

Drinkwater dat uit een bron komt is vitaal en levend, gevitaliseerd water is erg belangrijk omdat het de zuiveringsprocessen van het lichaam ondersteund, wat essentieel is voor gezondheid en welzijn. Het vitale of gestructureerde watermolecuul draait met de klok mee, terwijl giftige stoffen in het lichaam tegen de klok in draaien. Met de klok meedraaiende watermoleculen helpen de tegen de klok in draaiende gifstoffen te elimineren en maken het voor het lichaam gemakkelijker om ze te verwerken. 99% van de moleculen in het menselijk lichaam is water.

 

Vergeet niet het geweld dat EMF zoals electrosmog en nu recentelijk 5G, op ons water en onze watermoleculen aanricht, deze vernietigen de hexagonale structuur waardoor de energie en werking van de cellen en ons lichaam naar beneden trekt... we worden toxisch en vermoeid.

 

Intresse in het begrip van levend vitaal water? Dan raden we jullie aan de boeken te kopen van Dr. Masuro Emotto, Viktor Schauberger, Prof.Reich, Rudolf Steiner, Prof.Pollack, Dr.Mae Wan Ho, Dr Konstantin Korotkov, Luc Montagnier...